Neu, ones de fins 8 metres i al voltant dels 100 l/m2 a partir del diumenge

0
447
Avís taronja per a la comarca de la Ribera. Imatge de Bernardo González

Moltes complicacions a la vista. La pluja començarà a fer acte de presència al llarg del matí del diumenge de manera dèbil a les comarques de Castelló i València, i anirà baixant progressivament cap al sud. Al llarg de la vesprada-nit els acumulats més importants podrien centrar-se ja per la zona del sud de València i Alacant on en 24hores hi hauran punts que podran superar els 150 l/m2 en este sector.

Pel que fa a la neu, la cota en Alacant estarà a partir dels 600/700m (molt difícil que aparega neu per davall dels 500m), i a Castelló estarà situada a partir dels 500/600m.

D’altra banda, es reafirma també el vendaval de vent entre la vesprada de demà diumenge i del dilluns 20, especialment en les comarques costaneres de València i meitat nord d’Alacant, amb ratxes que oscil·laran entre els 80-100km/h i punts que arribaran als 120km/h, desencadenant un fortíssim i duríssim temporal marítim amb ones que arribaran als 5/6m d’alçada i ocasionalment fins als 8m, més probables per l’entorn del cap de Sant Antoni (activat AVÍS ROIG en tot el litoral de la província de València i litoral nord d’Alacant). En este link podreu seguir tots els avisos que s’activaran estos dies per part d’AEMET:

http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion

INFORATGE