Antonio Soler i Elena Martínez nomenats Clavaris Majors de la Setmana Santa d’Alzira

0
552
Els nous clvaris Toni Soler i Elena Martinez junt l'alcalde, regidors i el president de la JHHCC
Elena Martinez i Toni Soler esta nit durant l’acte del seu nomenament

La Junta de Germandants i Confraries (JHHCC) ha nomenat esta nit Clavaris Majors de la ciutat per a este exercici a Antonio Soler Viñals i a Elena Martínez Moreno en un acte celebrar en la seu de conforaria de la Dolorosa.

Al nomenament han assitit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Festes i Comunicació, Xavi Pérez; el regidor de Serveis i Obres Públiques i Activitat Esportiva, Fernando Pascual; i els regidors Luisa Castells, Enrique Montalvá, Miguel Vidal, Clara Eugenia Aledón i Ricardo Belda a més del president de la JHHCC Vicent Fábregues i el Consiliari Vicent Blasco a més de nombrosos de distintes germandats.