Cuenca: L’Alquerieta ha millorat una barbaritat en els últims cinc anys»

0
189
Ricardo Cuenca ha dit hui adeu a la presidència de l'Associació de l'Alquerieta
Carrer Callao
AlqueriArt ha arrelat amb força en el barri

He complit quasi tots els objectius i ara vullc dedicar més temps a la meua família

La Policia Nacional Nacional ha fet una gran tasca amb més intervencions contra la droga que mai

El futur edifi de la Policia Local repercutirà psotivament en la seguretat del barri

L’asignatura que queda pendent és acabar amb les baralles de galls

 

Ricardo Cuenca abandona hui la presidència de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta a la que va arribar l’any 2015; «el barri ha millorat una barbaritat», tot i reconèixer que «perfecte no està» i encara queden asignatures pendents

Cuenca dirà adeu a la presidència esta vesprada davant els veïns que han sigut convocats a una assemblea per al seu acomiadament i als que justificarà la seua marxa manifestat que «he complit quasi tots els objectius i ara vullc dedicar més temps a la meua família» segons ha declarat a Riberaexpress unes hores abans de fer pública la seua dimissió.

El principal objectiu aconseguit ha sigut «la desaparició de cavalls, gossos i altres animals dels carrers, amb les respectives quadres i fem que provocaven mals olors».

També mostra la seua satisfacció pels jardins, zones d’aparcament i per la renovació i rebaixa de nombroses voreres, fins i tot assenyala «també ha millorat el comportament del veïnat».

Vigilància permanent

Pel que fa a la seguretat de l’Alquerieta explica que «la Policia Nacional ha fet una gran tasca, amb més intervencions que mai contra la venda de droga», mentre que lamenta «no haver aconseguit que hi haja una vigilància permanent a la barriada».

Ara bé, des del principi es mostrà favorable a la ubicació del nou edifici destinat a la Policia Local que està construïnt l’Ajuntament d’Alzira «estic convençut que influirà postivament en la seguretat del barri i que hi hauran patrulles fixes quan entre en funcionament».

Baralles de galls

Però l’asignatura que quedarà pendent per al seu successor és acabar amb les baralles de galls que es es celebren, prou sovint, en una casa abandonada.

També s’ha quedat en el seu deure que el llavador municipal puga ser utilitzat «per a aces fallers i festius, re a reunions de l’associació i per a fer exposicions».

Ricardo Cuenca s’ha mostrat satisfet pel suport de la seua directiva i de «no haver deixat cap deute», tot el contrari amb els estalvis aconseguits «hi ha prou per a pintar i millorar la seu de l’associació i a més per a comprar un nou ordinador».

Riberaexpress