Arranca amb força la XXVIII Setmana Cultural de la falla Plaça La Malva d’Alzira

0
269

La Falla Plaça La Malva ha celebrat hui a la Casa de la Cultura d’Alzira la inauguració de la seua XXVIII Setmana Cultural així com de de les exposicions “De carn i versos” d’Alba Fluixà, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira amb la col·laboració de la Falla; “La trobada a Alzira: 25 anys després”, on col·laboren els col·legis Tirant lo Blanc i Alborxí; i “Crítica i foc”, amb la col·laboració de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca.

L’acte ha estat presentat per la periodista Begoña Perpiñá i ha participat la jove ballarina d’Alzira, Maria Belda, amb una actuació de dansa espanyola.

A l’acte han assistit la Secretària Autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, el president del Consorci Ribera i Valldigna, Salvador Montañana, l’Acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Inm

Alba Fluixà davant una de les seues obres a la Casa de la Cultura

aculada Cerdà, la Fallera Major d’Alzira, Alba Carrió, la Fallera Major Infantil d’Alzira, Clàudia Dolz i el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues.

En representació municipal han assistit l’alcalde, Diego Gómez; la regidora d’Urbanisme i Seguretat, Sara Garés; la regidora de Turisme i Patrimoni Històric, Isabel Aguilar; el regidor de Cultura, Alfred Aranda; el regidor de Comunicació i Festes, Xavier Pérez; el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres; la regidora de Joventut, Cooperació i Modernització, Letícia Piquer; el regidor de Serveis Públics i Activitat Esportiva, Fernando Pascual; la regidora de Participació, Salut i Consum, Gemma Alós; i els regidors Enrique Montalvà i Ricardo Belda.