A partir de demà augmenten les mínimes després de les lleugeres gelades de hui

0
183
Gel este matí en el barranc de la partida de Vilella al terme d'Alzira
Sostre d’un vehicle a les 9 del matía les rodalies del parc l’Alquenència

L’estació de l’Alcúdia Carriona ha registrat esta matinada la temperatura més baixa de la comarca amb -2,6º, seguida de la de Mulata-Alzicoop al terme d’Alzira amb -1,3º. També han sigut negatives a Llombai -0,4º, a la Murta -0,2º i a Carlet -0,1º.

Encara les altes pressions i, en definitiva l’anticicló, seguirà acompanyant-nos un dia més però amb la novetat del ponent, que donarà ratxes moderades per l’interior de les comarques centrals de la nostra Comunitat. Les temperatures no experimentaran canvis significatius per a demà dimarts.

El cel presentarà bon aspecte i tindrem molta menys nuvolositat que hui ja que a penes ens visitaran alguns núvols prims a partir del migdia.

Entre el dimecres 15 i el divendres 17 l’anticicló es retirarà cap al Mediterrani, cosa que permetrà l’entrada de vents dèbils del SO (llebeig) que afavoriran una suavització de les mínimes i, per tant, no seran tan baixes com estos dies i ja no farà tant de fred a primeres i últimes hores del dia.

A partir del dissabte 18 l’aproximació d’una vaguada podrà portar-nos un canvi significatiu de l’oratge amb possibles pluges, si bé l’evolució d’esta situació és molt incerta i hi haurà que esperar un parell de dies més per a donar més detalls. Estarem molt atents a les noves eixides dels models.