Pàrroc de Catadau: «És una gran desgràcia que arriben al poder hòmens comunistes i anarquistes»

0
590
Parròquia de Sant Pere Apòstol de Catadau

Els grups polítics Compromís per Catadau i Independents per Catadau, grups que ostentem el govern del municipi, volem posar de manifest el nostre rebuig a les desafortunades mostres d’intolerància i els insults llançats des del púlpit de l’església.

Barrejar religió i política és una greu irresponsabilitat. Hem hagut d’escoltar missatges d’odi contra el feminisme, contra les persones LGTBI, contra la Memòria Històrica i, l’última, contra el Govern de l’Estat que s’ha format aquesta mateixa setmana, i que no només ha estat un atac polític, sinó que és un atac a totes les persones que lliurement han escollit un govern de progrés i ho han fet des de la seua consideració de catòlics.

“El régimen que ha nacido en esta nación tiene cosas abominables. Es una gran desgracia que lleguen a poder hombres comunistas y anarquistas. Pero es aún mayor desgracia que lleguen al poder con los votos de los católicos, ignorantes católicos que le compran al verdugo la cuerda con que han de ahorcarse”.

Aquestes manifestacions del rector de la parròquia Sant Pere Apòstol Luis Hernando Ramírez, realoitzades via whatsapp a feligressos i catequistes no fan més que crispar i dividir al nostre poble d’una manera artificial i falsa, sembren l’odi entre veïns i veïnes i, des del nostre punt de vista, res tenen a veure amb la paraula de Crist. Des del govern de l’Ajuntament 🏛 defensem un poble inclusiu, on totes les persones, independentment del seu pensament polític, el seu gènere o la seua condició sexual, són acollides sense cap discriminació.

Per això, exigim una rectificació pública per part del rector de la Parròquia Sant Pere Apòstol i manifestem que cap dels regidors i regidores del govern de Catadau participarem dels actes parroquials mentre aquesta persona estiga al capdavant de la Comunitat Parroquial de Catadau, ja que no podem tolerar aquests atacs i aquestes faltes de respecte cap a la gent del poble.

L’alcalde de Catadau Héctor Roig, ha assegurat a Riberaexpress que Ramírez «s’ha significat, des que arribà a Catadau en octubre de 2018, contra els homosexuals i les feministes». Fins i tot, demanà per whatsapp, «el vot a Vox i contra els que volen dividir a Espanya» en les últimes eleccions generals.