Mig centenar de persones tapen les expressions d’odi a Carcaixent

0
387

Este dissabte la plataforma Carcaixent net d’odi ha realitzat la segona jornada ciutadana de neteja d’expressions d’odi. Al voltant de mig centenar de persones s’han repartit per la ciutat vestits amb monos blancs i carregats amb pintura blanca i pinzells per tapar algunes de les més de 700 pintades amb simbologia feixista i ultradretana. La setmana anterior ja van dur a terme una acció igual i anuncien pròximes convocatòries fins eliminar la totalitat de les pintades.
La plataforma, integrada per diversos col·lectius i AMPAs locals, afirma que Carcaixent és una ciutat molt diversa en la qual conviu gent de moltes cultures i procedències diferents i que aquest tipus de missatges van en contra de la convivència.

Inacció institucional

També constaten la inacció institucional durant els tres anys que porten observant com ha anat augmentant considerablement el nombre de pintades. Carcaixent net d’odi explica que tant la Policia Local com la Guàrdia Civil coneixen l’autor de les pintades però que creuen que no s’està fent tot el possible per frenar-lo.