L’Alzira li empata al Roda (1-1) però baixa al cinqué lloc

0
72
Isaac autor del gol de l'Alzira

La UD Alzira, tot i ser molt superior al Roda (1-1) sols ha pogut arrancar un punt en la seua visita d’esta vesprada a Vilareal. Al descans guanyaven els blaugranes 0-1 gràcies al gol anotat pel defensa Isaac.

Però en el segon temps Ramos anotà per al Roda el gol de la igualada i encara que el conjunt castellonenc patia en el 67 l’expulsió de Ramos, l’Alzira no va poder desequilibrar el marcador. En els instants finals Edu, que havia sustituït a Granados, va ser també expulsat per l’àrbitre.

Amb este rsultat l’Alzira suma 32 punts i per després de moltes jornades els llocs de promoció en ser superat per l’Atzeneta de David Albelda que compta amb 33 punts després la seua victòria de hui contra l’Il.licità.

La pròxima jornada els alumens de Pau Quesada rebran al Suñer Picó al Vilamarxant, mentre l’Atzeneta jugadrà a domicili davant l’Intercity que ocupa la segona posició.

UD Alzira; Dolz, Abraham, Pepin, Isaac, Abel, Prieto (Santi 60′), Siscar, Granados (Edu 62′), Carles Marzo i Mauro.