Creu Roja instal.la a Alzira un alberg per a persones sense llar

0
471
L'alberg es troba al pavelló Pérez Puig

El recurs es va instal·lar ahir tard en el Poliesportiu Pérez Puig d’Alzira amb capacitat de 10 places.

Amb motiu de la baixada de temperatures d’aquesta finalitat de setmana Creu Roja Espanyola ha instal·lat a Alzira un alberg per a persones sense llar en el Poliesportiu Pérez Puig. El recurs s’ha activat a petició de l’Ajuntament d’Alzira i està previst que estiga operatiu en horari de 20.30 a 8.00 hores fins dilluns que ve.

En el dispositiu participen per torns un total de 10 voluntaris i 2 vehicles de Creu Roja. L’alberg té capacitat per a acollir a 10 persones sense llar, a les quals se’ls entrega manta, kit d’higiene i avituallament.

Durant aquesta primera nit d’obertura de l’alberg ha pernoctat una dona, que ha pogut descansar i endreçar-se en les instal·lacions.