Tres exposicions obriran la XXVIII Setmana Cultural de la falla La Malva d’Alzira

0
397

La XXVIII Setmana Cultural de la falla Plaça Malva d’Alzira serà inaugurada el pròxim dimecres dia 15 a les 19:30h a la Casa de la Cultura. En aquest acte es presentaran dos exposicions artístiques molt interessants de pintura: “De carn i versos”, d’Alba Fluixàorganitzada per l’Ajuntament d’Alzira i amb la col·laboració de la Falla Plaça Malva.

I una col·lectiva amb el títol de “Crítica i foc”. Amb la col·laboració de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca.

 A més a més, s’obrirà l’exposició fotogràfica “La Trobada a Alzira: 25 anys després”, que recupera imatges de fa 25 anys quan es va celebrar a Alzira la Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, Amb la col·laboració dels col·legis Tirant lo Blanc i Alborxí.

L’obertura d’esta tradicional setmana cultural comptarà amb l’actuació de dansa espanyola a càrrec de la jove ballarina d’Alzira, Maria Belda García