Creu Roja coordinarà a Alzira l’operatiu contra el fred

0
284
Volntaris de la Creu Roja d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un protocol davant de la baixada de les temperatures

 

Alzira, 10 de gener de 2019.- Davant la baixada de les temperatures que s’aproxima a partir d’esta nit, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit posar en marxa un protocol d’actuació municipal. S’inicia a les 20 hores de hui i durarà fins a les 9 hores de dilluns, 13 de gener.

Els departaments municipals participants són: Serveis Socials, Policia Local i Esports, que habilitarà una part del Pavelló Pérez Puig per a persones que no pernocten a cobert. Es col·locaran llits, begudes calentes i lots d’higiene personal.

Coordinarà l’operatiu Creu Roja d’Alzira mitjançant els seus voluntaris. També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil que estaran a disposició per a possibles necessitats durant estos dies.

“Estem a disposició de totes aquelles persones que es troben en situació d’emergència durant estos dies de fred, per tal d’atendre les seues necessitats”, assegura la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local (962 45 52 33), amb el telèfon d’emergències de la Comunitat Valenciana (112), o acudir a l’edifici de la Policia Local del carrer Sant Roc, 12. Davant qualsevol avís de la Policia, Creu Roja acudirà per tal d’atendre.