El Mercat de la Vila d’Alzira atorga els premis sortejats este Nadal

0
136

El Mercat de la Vila atorga els tres premis que ha sortejat este Nadal entre la seua clientela

 

La Regidoria de Serveis Urbans ha ajudat els comerciants d’esta zona de compres per tal de reactivar i potenciar este espai emblemàtic de la ciutat d’Alzira

 

Reactivar el Mercat de la Vila, eixa ha sigut la pretensió marcada des de la Regidoria de Serveis Urbans per a les festes de Nadal. Pet tal de fer-ho possible s’han realitzat tres sortejos que han consistit en una cistella amb productes del Mercat de la Vila atorgada el passat 23 de desembre a Maria Teresa Núñez; un viatge de cap de setmana a Benidorm, en pensió completa en hotel de 4 estrelles, li va correspondre el 30 de desembre a una altra clienta del mercat, concretament a Ana Maria Teruel; mentre que el tercer sorteig, consistent en un sopar per a quatre persones amb productes del mercat, que va ser sortejat el 4 de gener, ha anat a parar a les mans d’una altra afortunada, Rosa Tormo Verdú.

 

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Serveis Urbans, ha visitat el Mercat de la Vila per tal de conéixer de primera mà les valoracions dels comerciants davant d’esta iniciativa, alhora que els ha brindat tota aquella ajuda que necessiten per tal de seguir amb altres promocions que deriven en la promoció d’un dels enclavaments de la nostra ciutat on realitzar compres, per tal de seguir potenciant el comerç local de proximitat.

El regidor ha felicitat les tres afortunades i ha sigut l’encarregat de lliurar l’abonament de cap de setmana en Benidorm a la guanyadora.