Alzira «potenciarà» en 2020 les connexions de l’Anell Verd

0
363
Carril bici paral.lel al canal de les Basses que connectarà amb el nou que arribarà a Amcor
Carril del malecó i ruta del colesterol

La «prioritat» de la regidoria de Medi Ambient d’Alzira durant l’any 2020 serà «potenciar les connexions de l’Anell Verd i acabar les obres encetades», segons el responsable d’àrea municipal Pep Carreres.

Així està prevista la connexió del tram que discurrix pel malecó en el Pont de Xàtiva «mitjançant lasenyalàtica», també a l’avda de la Ribera (ruta del colesterol), amb el Camí de les Meravelles (Via Verda) i el tram, ja culminat, paral.lel al Canal de les Basses. Este tram quedarà connectat, en la redona de l’Estació de Servici de la CV-50, amb el carril bici, de 2 km de llargària, que està construïnt actualment la conselleria de Medi Ambient fins l’empresa Amcor.

Parc públic en Tulell

D’altra banda l’Ajuntament té projectat fer enguany «un parc públic» en el carrer Bernat Montagud del sector Tulell, a les rodalies dels centres educatius existents, que es va convertir en peatonal a principi de l’actual curs escolar; «serà una zona d’esplai per als alumnes del col.legis veïns i també per a tots els alzirenys on plantarem arbres», assenyala Carreres a Riberaexpress. Per a «facilitar la mobilitat» en esta àrea educativa el consistori modificarà l’actual aparcament en cordó a bateria.

A més, Medi Ambient estudiarà enllestir una via ciclopeatonal que connecte esta àrea escolar de Tulell amb l’Hospital de la Ribera, «per gaudir d’una alternativa al tràfic motoritzat cap al centre hospitalari».

Riberaexpress