Tota Alzira ix a rebre als Mags d’Orient

0
657
El rei Melcior pel carrer Pérez Galdós que estava ple de gom a gom com la resta del recorregut
Assistents a l’espectacle final en la Plaça del Regne
Els tres Reis Mags han sigut aclamats pels menuts d’Alzira

Milers de persones de totes les edats encara que guanyaven els xiquets i xiquets han eixit esta vesprada a rebre al Reis Mags d’Orient que han desfilats amb les seues carrosses pels carreres i places d’Alzira.

Melcior, Gaspar i Baltasar anaven acompanyats d’un gran séquit reial que repartien caramels a tots els menuts durant el recorregut que ha eixit del carrer Gabriela Mistral, junt al parc de l’Alquenència, fins la Plaça del Regne on els Mags han saludat a tots els seus fans. L’alcalde de la ciutat Diego Gómez i el regidor de Festes Xavier Pérez, han entregat a Ses Majestats la clau que obri totes les vivendes de la ciutat.

Un espectacle musical i un espectacular castells de focts d’artifici han tancat la benvinguda als reis més esperats pels menuts.

Multitudinària

Alguns participants en la cavalcada i espectadors han coincidit en qué «ha pogut ser la més multitudinària dels últims anys. Fins i tot algunes membres del sèquit que repartien caramels manifestaven en broma «que ens hem sentit un tant acosades pels nombrosos xiquets i xiquetes que presenciaven la desfilada».

Crits a Melcior, a Gaspar i especialment al morenet Baltasar s’escoltaven al llarg de tot l’itinerari mentre els reis no paraven de saludar a dreta i esquerra als milers d’espectadors.