Els Reis Mags arribaran a Alzira amb «moltes sorpreses»

0
169
Melcior, Gaspar i Baltasar estan molt a prop d'arribar als municipis de la Ribera

Expectació a la capital de la comarca davant la imminent arribada dels Reis Mags d’Orient que venen acompanyats per un sèquit reail d’unes 300 persones.

L’arribada està prevista per a les 15 hores en cotxes antics cedits pel club Retromóvil i la primera visita que faran, com és tradicional, srà a l’Asil Teresa Jornet on repartiran els primers regals. Tot seguit giraran visita a les Residències Municipal, i Solimar, a mes de l’Hospital de la Ribera, abans de pujar a les tres carrosses amb les que recorreran els carrers i places d’Alzira a partir de les 18:30 h.

Cavalcada i espectacle musical

Els més menuts esperen amb expectació la cavalcada i sobre tot els regals

Eixiran del carrer Gabriela Mistral, per a recòrrer davant milers d’alzirenys de totes les edats, els carrer Camí Nou, Pérez Galdós, la plaça Major, l’avinguda Sants Patrons fins  arribar a la plaça del Regne en el creuament amb Luís Suñer, on acabarà la desfilada per començar, tot seguit, la recepció de les autoritats locals als Reis, l’espectacle musical amb Aitana Ferrer i la disparada de focs artificials.

En la cavalcada participen les falleres majors, Alba Carrió i Clàudia Dolz, junt a dirigents de la JLF, també membres de la Junta de Confraries i Germandats de la Setmana Santa (JHHCC), de la Coordinadora de Festes de Barris i Partides, així com de l’Associació de Moros i Cristians La Vila, entre altres.

El regidor de Festes Xavier Pérez avança, sobre tot als alzirenys més menuts que «hi hauran moltes sorpreses», després de mostrar la seua satisfacció davant la «resposta multitudinària» dels xiquets i xiquetes d’Alzira a la visita dels patges reials a la Casa de la Cultura durant els últims dies.