Lleugera gelada a les rodalies d’Alzira mentre el sol i el fred acompanyaran als Reis Mags

0
415
Imatge d'este matí junt a l'avda de la Ribera entre Alzira i Carcaixent

A les rodalies d’Alzira, sobre tot en direcció a Carcaixent i Tavernes, la matinada ha sigut especialment freda, registrant lleugeres gelades que no han afectat als cultius, donat que l’eixida del sol ha provocat que les temperatures siguen ràpidament positives.

Les previsions apunten que l’anticicló domina completament la zona de la península així durant molts dies, la qual cosa ens garanteix el temps estable i bastant assolellat🌞, és d’altra banda el normal de gener, la qual cosa si em sembla ser és que les temperatures mínimes aniran baixant paulativamente en persistir la dorsal damunt de la península ambs màximes que rondaren els 15/17 °C. A més desapareixeran la majoria de les boires a la Comunitat Valenciana.

Els models apunten a un oratge sense complicacions durant la festa dels Reis Mags i  gran part de la setmana pròxima.