Alzira esgota en pocs dies els 4.000 calendaris municipals

0
379

Els 4.000 calendaris municipals editats per la regidoria de Patrimoni Cultural i el MUMA s’han esgotat. Enguany el calendari d’Alzira ha estat il·lustrat per obres del pintor Teodoro Andreu. Un monogràfic de l’artista alzireny per tal de commemorar el 150 aniversari del seu naixement (1870-1935).

Un any més es posa de manifest la gran acceptació d’este element de difusió tradicional que enguany ha aplegat a la seua edició número vint-i-tres.

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, ha destacat que «Este calendari es tracta ja d’un element més de les llars alzirenyes. Amb l’arribada del mes de desembre les veïnes i veïns de la nostra ciutat realitzen cues per adquirir-lo. Això és el que ens fa que ja estem pensant i treballant en el pròxim per tal que agrade a la ciutadania».