Un menor de 14 anys confessa que matà a colps a un home a Carlet

0
665

La mort d’un gos va desencadenar la disputa

El cadàver de la víctima va ser trobat de matinada a la porta de sa casa 

La Guàrdia Civil ha detingut a un xiquet de 14 anys per la seua presumpta implicació en la mort d’un home en una barriada de Carlet durant una baralla en la matinada de laNit de Nadal, segons han confirmat a Europa Press fonts de l’institut armat.

Els fets, tal com informa el diari Les Províncies, van ocórrer en la matinada del dia 25 després d’una discussió veïnal perquè José Manuel L. S., la víctima de l’homicidi, havia intentat agredir a un grup de menors. La mort d’un gos va desencadenar la disputa perquè l’home culpava als xics d’haver posat fi a la vida de l’animal, segons els testimonis.

La detenció del menor, per la seua presumpta implicació en un delicte d’homicidi, i la seua posada a la disposició de la Fiscalia de Menors es va produir el dia de Nit de Cap d’Any, una setmana després dels fets, segons fonts de la Guàrdia Civil.

Després de les primeres investigacions, la Guàrdia Civil va interrogar i va detindre al pare d’un dels menors per la seua presumpta implicació en la mort violenta de José Manuel. Un veí va trobar el cadàver de la víctima sobre les cinc de la matinada en ple carrer al costat de la porta de la seua casa.

En veure-ho, va trucar al telèfon d’emergències 112 i, poc després, van arribar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i un metge, que va certificar la mort de l’home.