El vent deixà al descobert part de la teulada del dosser del Devallament

0
339
Seu del Devallament amb el forat al seu sostre

El dosser de la confraria del Devallament s’havia quedat a la intempèrie durant estos nadals, després que el fort vent que arribà a Alzira fins als 90 km/h arrancar part de la teulada d’uralita de la seu d’esta tradicional germandant alzirenya.

El nou dosser, que es troba pràcticament acabat, ha tingut sort en qué la pluja no haja fet acte de presència durant les festes de Nadal, donat que la directiva no s’havia percatat dels efectes del fort vent sobre la teulada.

I és que el troç d’uralita arrancat cobria tot just on s’ubica el pas, encara que les imatges del Devallament es troben en altra dependència de les instal.lacions en ser restaurades de cara a la pròxima Setmana Santa.

Així la directiva de la confraria ha utilitzat les últimes hores d’este 2019 per a procedir  a la reparació de la teulada abans que el mal oratge torne a la comarca i danyara el dosser. Cal recordar que el Devallament va guanyar l’últim concurs de dossers de la Setmana Santa d’Alzira.