Més de 800 participants en la I Sant Silvestre Solidària d’Alzira

0
419
La paella també guanya els concursos de disfresses com el convocat en esta cursa solidària
Els tres primers classifcats de la prova

La I Carrera Solidària Sant Silvestre d’Alzira ha sigut un èxito total d’organització, a càrrec del Club Ricky Sporteam i sobre tot de participació, amb de 800 corredors, bona part d’ells amb un ample ventall de disfresses, amb predomini de nadalenques.

Però la disfressa guanyadora ha estat una paella, millor dit, una torrentina, Imma, que ha causat sensació i quéassisteix a nombroses carreres de Sant Silvestre. Ella i altres participants s’han mostrat «mot safisfetes» d’esta prova, que per celebrar-se en diumenge i amb sol ha permés la participació de nombroses famílies.

Tampoc ocultava la seua satisfacció la presidenta de La Nostra Veu, Mª José Canet, perquè la seua associació rebrà algo més de 800 euros, gràcies a la solidaritat dels nombrosos participants. El corredor d’Alzira, José A. Marin Gay «El Titi» ha pujat al pòdium, en fer el tercer millor temps després de recòrrer 5 km pel centre de la ciutat.

Mª José, junt a l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el regidor d’Esports Fernando Pascual, el representant de Cultura Alfred Aranda i el directius del Ricky Sporteam han lliurat els nombrosos trofeus i premis, d’esta primera cursa Sant Silvestre que ha estat perfectament conduïda per Àngel Núñez, expert ja en event d’atletisme com el de hui.