Laia Fontana d’Alzira guanya el Premi Francesc Bru de poesia en valencià de Canals

0
461
Els guardonats amb les autoritats locals durant el lliurament dels premis

 

L’alzirenya Laia Fontana i Bria va rebre, recentment, el reconeixement públic del seu darrer guardó literari: el XXVIIIé Premi Francesc Bru de poesia en valencià de la ciutat de Canals, pel seu poemari “Els quatre elements”.

També van rebre aquest reconeixement Rafael Medina Martínez (el guanyador de la modalitat de narrativa en valencià per l’obra “El joc de Peter Teacher”) i F. Xavier Ferrero Calatayud (accèssit local de narrativa en valencià per l’obra “La meua bicicleta”).

L’acte es va emmarcar en la presentació del Llibre de festes de Sant Antoni de Canals 2020 al Centre Cultural Calixte III, que va estar conduït per Alicia Arnau (mestra d’infantil al col·legi Vicente) i al qual hi va assistir (en representació de la seua corporació) Maria Calvo Palomares, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira.

En paraules textuals de la guardonada d’Alzira, “Premis com aquests són un gran incentiu per a seguir creient de forma objectiva en la creació de poesia pròpia. I també són un possible distintiu de qualitat per a avalar futures publicacions, ja que en l’actualitat publicar sense el suport d’un premi o d’un gran nom és complicat”.