El jove de Benimuslem apunyalat es troba fora de perill

0
184
Panoràmica de Benimuslem

Nicolás, el jove de Benimuslem que va resultar greument ferit, per arma blanca, la nit de Nadal, ha evolucionat molt favorablement de la important ferida que li provocà altre jove, fins el punt que «ja es troba fora de perill», fins i tot «podria rebre l’alta mèdica esta vesprada si supera una prova que li feien este migdia» segons fons sanitàries.

La punyalada es quedà a tan sols 2 cm del cor i, segons testics presencials, salvà la vida davant «el ràpid trasllat a l’Hospital d’Alzira en un vehicle dels amics», que li taponaren la important ferida durant el trajecte. El fet va ocòrrer al carrer Alzira de Benimuslem, al voltant de les 4 de la matinada, quan l’agressor, un jove d’origen colombià que residix en casa de la nóvia, enfurit per una baralla que havia tingut minuts abans amb dos joves, empunyava un ganivet que li clavà a Nicolás quan passava per eixe carrer, sense cap motiu aparent.

Per cert l’agressor va ser detingut la mateixa nit dels fets per la Guàrdia Civil en la vivenda on residia.

Els carrers d’este municipi de la Ribera estaven plens de gom a gom davant la discomòbil instal.lada pels festers.

L’alcalde de Benimuslem Ramón Pascual, ha lamentat este incident;»resulta increïble i ens ha sorprés molt a tots, que passen estes coses en un poble on tots es coneixiem». Pascual s’ha alegrat en conèixer que Nicolás «un bon xaval que conec des que era menut, puga tornar a casa».