Prop de 500 corredors s’han inscrit ja en la Solidària Sant Silvestre d’Alzira

0
335
L'alcalde Diego Gómez i el regidor d'Esports Fernando Pascual amb els representants de La Nostra Veu i del club Ricky Sporteam

Alzira celebra el pròxim diumenge la I Carrera de Sant Silvestre

Alzira celebrarà la I Carrera Solidària de San Silvestre. Este matí ha tingut lloc la roda de premsa d’este esdeveniment esportiu que tindrà lloc el diumenge 29 de desembre a les 11h amb eixida des de la plaça Major. Per participar de la cursa, que té un itinerari de 5 kilòmetres, cal inscriure`s a la web www.cronorunner.com o el propi dia de la carrera a peu de pista.

La regidoria d’Esports i el club Ricky Sporteam convida als participants a que acudisquen disfresats a esta cursa tal com es requereix en este tipus de carreres amb motiu de la festivitat de Sant Silvestre. Ja són més de 450 persones inscrites i es pretén que la xifra vaja en augment fins el moment del tret d’eixida.

Enguany els beneficis obtinguts de la carrera aniran destinats a l’Associació La Nostra Veu. El preu d’inscripció és de 4 euros dels quals 1 euro anirà destinat a La Nostra Veu.

L’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Esports, Fernando Pascual, han agraït al Club Ricky Sporteam «la seua implicació i iniciativa en este esdeveniment”.

El govern local confia en que este esdeveniment esportiu, solidari i festiu, perdure en el temps i «siga la primera de moltes Sant Silvestre més a Alzira”.