Apunyalat un jove de Benimuslem que es debatix entre la vida i la mort a l’Hospital d’Alzira

0
291
La creu roja indica el lloc exacte del carrer Alzira on Nicolás va ser apunyalat durant la Nit de Nadal

Nicolás, un jove de Benimuslem de 21 anys, va ser apunyalat durant la Nit de Nadal per altre jove de color, «sense cap motiu aparent» segons testics presencials. El fet va ocòrrer al voltant de les 4 de la matinada en el carrer Alzira d’este municipi riberenc que anit gaudia d’un ambient festiu davant la instal.lació d’una discomòbil per part de l’Ajuntament.

Sembla que l’agressor havia protaqonitzat abans una baralla amb dos joves de la localitat. Posteriorment agafà un gran ganivet de la casa de la seua nòvia, amb el va agredir a Nicolás que passava pel carrer Alzira acompanyat de varios amics.

Molt a prop del cor

La ganivetada es quedà a uns 2 mm del cor, pel que conten alguns testics i la ràpida intervenció dels seus amics, que el traslladaren immediatament a l’Hospital de la Ribera mentre li taponaven la ferida de la que brollava molta sang, evità una mort segura, segons manifestaren els sanitaris que l’atengueren.

Sembla que l’evolució de l’estat de Nicolás en les últimes hores ha sigut prou positiva i que el jove de Benimuslem es troba ja «fora de perill».

La Guàrdia Civil d’Alberic s’ha encarregat de fer les corresponents investigacions d’este cas, que va estar a punt d’acabar en una nit tràgica de Nadal al pacífic poble de Benimuslem.