Nadals amb temperatures quasi primaverals a la Ribera

0
90
Previsió de l'oratge per al dia de Nadal

La Nit de Nadal es presenta molt tranquila, plàcida i amb unes condicions ambientals ideals per a reunir-nos amb familiars i amics al voltant d’una taula.

El Dia de Nadal es presentarà molt estable i absolutament encalmat. Al cel només tindrem alguns intervals de núvols prims i alts, i de matinada també es podrà deixar veure algun banc de boira per les valls de l’interior i zones fondes que aniran desfent-se amb el calentament diürn.

El vent es mostrarà absolutament tranquil, cosa que afavorirà un lleuger descens de les temperatures màximes per la zona litoral (sobretot de la meitat sud de la nostra comunitat), mentre que els termòmetres seguiran semblants als valors de hui a la resta del territori.

A partir del divendres baixen les temperatures

Definitivament es consolida una dorsal anticiclònica en altura sobre la Península Ibèrica i el consegüent anticicló en superfície que apunta a no deixar-nos fins al final d’any.

Les temperatures de moment seguiran suaus però gradualment ens aniran recordant algo més a l’hivern. Respecte a la possible entrada freda que marcaven ahir els models per als primers dies de l’Any Nou, desaparèix en les noves eixides de hui.

Això sí, pel que fa a les temperatures de cara a estos pròxims dies, es normalitzen algo a partir del divendres 27. Les máximes es situaran per davall dels 18ºC en la zona litoral i les mínimes no superaran els 10ºC en este sector.

Per la zona interior farà més fred tot i que les mínimes no baixaran dels 0ºC (no es veuen gelades destacables). Per tant, i resumint… ambient ‘suau’ el que seguirem tenint però no amb la calor d’estos dies.