Alzira frega la Grossa de Nadal amb el 26690

0
231
La peluqueria David Estilistas es troba en el carrer Xúquer

A les 9:18 hores, apenes 8 minuts després de començar el Sorteig Nadal, dos xiquetes del col.legi San Ildefonso de Madrid cantaven la Grossa el 26590 premiat amb 400.000 euros el dècim que ha tocat en algunes poblacions alacantines com Alcoi, Moraira i Sant Vicent del Raspeig.

Però Alzira s’ha quedat molt a prop del màxim premi en vendre el 26690 a la peluqueria David Pérez Estilistas, al carrer Xúquer, segons ha confirmat en À Punt el periodista esportiu Xavi Blasco casat amb una alzirenya. En un primer moment pensava que era un dels màxims agraciats amb el sorteig nadalenc però finalment s’ha tingut que conformar amb els 120 euros que li correspon pel dècim del 26690.

A Alzira i la comarca confien, ara, en que caiga el segon o tercer premi que tampoc estaria gens malament.