Gesta del Nítida Alzira que ha assaltat la canxa del líder Antequera (2-4)

0
106
Alegria desbordant de jugadors, tècnics i directius al final de l'encontre
Una jugada de l’encontre disputat esta vesprada en la població malaguenya d’Antequera

El Nítida Alzira ha donat la gran sorpresa de la jornada, útima de la primera volta i de l’any 2019, al derrotar, amb autoritat, al lider UMA Antequera (2-4). Al descans s’arribà amb empat a 1 gol.

Els laumnes de Brualio Correal mostraren prompte les seues credencials al avançar-se en el macador en el minut 11 mitjançant Pau Bellés. Abans del descans igualà el conjunt malagueny. Però el conjunt alzireny dominà per complet en el segon temps al líder; així en el minut 31 Gon Castejón feia el segon gol, tres minuts després anotava Xusi l’1 a 3, reduia la diferència el local Fuertes, també en el minut 34, però Castejón arredonia poc després la victòria del Nítida amb el quart i definitiu gol.

Així el Nítida Alzira finalitza la primera volta amb el lloc nº 10 de la classificació amb 18 punts, a quatre dels llocs de descens.

FICHA TÉCNICA
Alineacions:

· BeSoccer UMA Antequera: Conejo (p), Miguel, Álvaro Quevedo, Óscar y Nando. También jugaron: Alon, Dani Ramos, Correa, Juan Carlos, Jesús Sepúlveda, Nacho , Fali, Javi Amorós i Álex Fuentes.

· Nítida Alzira: Carlos Gil (p), Molo, Gabri, Gon Castejón y Rafa Ara. También jugaron: Nacho García, Xusi, Pau Bellés, José Carlos, Xavi, Porky (p) i Carrera.

Goles:

· 0-1: Pau Bellés, minuto 11.

· 1-1: Nando, minuto 16.

· 1-2: Gon Castejón, minuto 31.

· 1-3: Xusi, minuto 34.

· 2-3: Álex Fuentes, minuto 34.

· 2-4: Gon Castejón, minuto 40.