Vents de fins 90 km/h tomben una gran palmera al parc d’Algemesí

0
421
La palmera ha caigut sobre una finca del parc

La força del vent amainarà demà diumenge primer dia d’hivern

Una llarga palmera del parc Salvador Castell d’Algemesí ha sigut tombat hui per vents de ponent de fins 90 km/h que estant bufant en tota la comarca al llarg de la vesprada i nit.

El ponent seguirà pegant fort, demà diumenge, per les comarques més interiors de les províncies de Castelló i València amb ratxes que podran tocar de nou els 100km/h, mentre que pel litoral baixarà la seva intensitat i es mostrarà més moderat (també pel nord d’Alacant tindrem ratxes entre moderades i fortes). En tot cas, les ratxes més fortes està previst que es donen entre esta pròxima nit i la matinada, després seran més moderades en general.

Respecte a l’estat del cel, els clars seran prou generals (llevat d’alguns núvols alts), i les temperatures no seran tan altes com hui ja que el mercuri baixarà entre 2º i 4ºC. Tindrem uns 22º/23ºC pel litoral, i uns 17º/18ºC per l’interior.

Això sí, tot i l’ambient càlid que estem tenint, demà diumenge 22 entrarem de manera ‘oficial’ a l’hivern, exactament a les 05:19h de la matinada.