Jorge Ignacio diposità bosses amb restes humans de Marta Calvo en contenidors d’Alzira

0
247
En un d'estos contenidors de la Placeta de Dolz diposità una bossa amb restes humans de Marta Calvo

Jorge Ignacio Palma, empresonat per la mort i desaparició de Marta Calvo va llançar alguns dels troços del cos que, segons ells, va esquarterar, a dos contenidors d’Alzira, segons revetla Las Provincias, mitjà que ha tingut accés a la declaració del narcotraficant colombià.

En un primer viatge des de Manuel, on la va esquarterar a sa casa, diposità una bossa amb restes humanes, en un contenidor del carrer Ángel del Alcázar i en un segon viatge ho va fer en algú dels quatre contenidors que hi han a la placeta de Dolz, molt prop del centre de la ciutat.

Els investigadors trobaren ahir restes orgàniques en una canonada del bany en la casa de Manuel on sembla passaren les hores prèvies a la mort de la jove.

La investigació del cas correspon a la titular del Jutjat nº 6 d’Alzira on va declarar recentment l’acusat i empresonat per la mort i desaparició de Marta.