L’emprenedor d’hosteleria Lluís Gisbert regirà el bar de la Casella

0
705
Lluís Gisbert i Fernando Pascual a les portes del bar de la Casella

S’obri de nou el bar de la Casella per a les persones que visiten el paratge

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha fet entrega de les claus del bar de la Casella al nou adjudicatari, Lluis Gisbert. A la contractació, realitzada a través de la plataforma de licitació pública de l’Ajuntament d’Alzira, sols s’ha presentat un únic projecte per fer-se càrrec d’esta instal·lació municipal ubicada a este paratge natural, al llarg dels pròxims 4 anys.

Activitats

L’edil responsable de l’àrea de Serveis Urbans, ha manifestat que “Es tracta d’un projecte il·lusionant, on es treballarà conjuntament entre l’adjudicatari, i les regidories de Serveis Urbans i d’Esports per realitzar activitats atractives per a fomentar la visita d’este espai natural”.

En una primera reunió amb el nou adjudicatari, s’ha plantejant una primera activitat dins del primer trimestre de 2020, consistent en una concentració ciclista, enfocada principalment al ciclisme de muntanya.