Emotiu 50 aniversari de la falla Avda Josep Pau d’Alzira

0
890
Brillant celebració de le Noces d'Or de l'Avda Josep Pau

El passat dissabte es va celebrar al Gran Teatre d’Alzira, l’acte Gala del 50 Aniversari de la Falla Av. Josep Pau. Abans es va inaugurar una placa ceràmica, obra de Xavier Claur, al número 60 de l’Av. Josep Pau, a l’antic taller de fusteria Marzo, on la falla va ser fundada el 7 d’abril de 1970.  

 La celebració la Gran Teatre va estar carregada d’emotivitat, brillantment conduïda per les falleres Marga Sabater i Núria Alonso, on es va fer un recordatori a tots els fallers de la comissió que han faltat. Posteriorment les Falleres Majors i Presidents presents, d’estos cinquanta anys passats, desfilaren per la passarel·la del Gran Teatre, sent rebuts a l’escenari pels actuals representants: Vicent Jordán (President), Carolina Rosell (Fallera Major), Fran Tudela (President Infantil) i Claudia Blasco (Fallera Major Infantil).

El Grup de Teatre de la comissió major que compta amb 8 primers premis a la millor obra en el concurs de la Junta Local Fallera, posà en escena una adaptació de María José Lahoz del poema “Una reunió fallera” del que fora poeta de la comissió en els anys 70, l’alzireny Francisco Peris Presencia.

L’homenatge de les trenta-quatre comissions alzirenyes, Fallera Major d’Alzira, Alba Carrió, Cort d’Honor, Junta Local Fallera i les paraules del President i l’Alcalde de la ciutat, Diego Gómez, posaren el colofó a les quasi dos hores d’acte que en comentari dels assistents resultà emotiu i molt dinàmic.