Un Devallament solidari lliura un donatiu a La Nostra Veu d’Alzira

0
824
El president Pascual Belda en el moment de lliurar el donatiu a Mª José Canet
Els tres clavaris 2020 amb el president i el consiliari de la confraria en l’acte de la imposició de les creus
Un moment del solidari acte celebrat a la seu del Devallament

La confraria del Devallament ha lliurat esta nit un donatiu a l’associació de La Nostra Veu i en el mateix acte s’han imposat les creus als nous clavaris, davant la presència del regidor de Festes Xavi Pérez, de la regidora de Cooperació, Letícia Piquer, junt el president de la JHHCC, Vicent Fábregues i el consiliari Vicent Blasco.

En primer lloc el president d’esta tradicional germandat d’Alzira, Pascual Belda entregava un xec de 1.000 euros a la presidenta de La Nostra Veu Maria José Canet, que es mostrava molt agraïda per esta notable mostra de solidaritat. El president ha justificat esta loable acció en qué «cal reconèixer el treball i esforç realitzat per esta associació alzirenya en pro de la diversitat funcional».

Per la seua part Pérez, resaltava l’acció i encoratjava a la resta de confraries «a seguir el mateix camí que el Devallament, per continuar atenent als més necessitats de la nostra ciutat». També han intervingut la secretària de la confraria Rosa Mari Montalvá i Yasmina Crespo en qualitat de presentadora de l’acte.

Tot seguit el consiliari beneïa les creus que el president del Devallament imposava als Clavaris 2020, Eva Maria Camarero, Eva Maria Pau i Ramón Camarero.

Un sopar de germanor i un brindis nadalenc han tancat una entranyable i solidària vetlada.