Ara Barallen l’opció que Wafa no va desaparèixer de forma voluntària a Carcaixent

0
2365
Wafa va desaparèixer a Carcaixent el 17 de novembre

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha manifestat que ara l’opció que barallen com a prioritària és que la desaparició de Wafa la jove desapareguda a Carcaixent no haja sigut voluntària.

Fulgencio considera que el fet que usara les seues xarxes socials els feia pensar en una «desaparició voluntària», però les investigacions realitzades els porten a pensar que pot ser que «una altra persona suplantara la identitat de la jove en internet».

La Guàrdia Civil continua amb la cerca de Wafa, la jove de 19 anys, desapareguda a Carcaixent fa prop d’un mes.

La família de Wafa se sent desesperada davant la falta de proves del seu parador. Va desaparéixer el passat 17 de novembre, poc després que es mudara a viure a Carcaixent, aparentment amb un amic de bastant més edat que ella.

Algunes hipòtesis apunten al fet que s’ha pogut marxar de manera voluntària, una idea que neguen tant familiars com amics. La localitat valenciana de Carcaixent viu dies de pànic. Casualitat o no, Wafa va desaparéixer deu dies després que ho fera Marta Calvo, encara que ara com ara la investigació sobre la seua desaparició no estaria vinculada a la de Marta Calvo, el presumpte assassí de la qual es troba a la presó de Picassent.