La força del vent i les temperatures augmenten este divendres a la Ribera

0
289
Mapa de previsió per a este divendres

Molt atents hui amb el vent de PONENT perquè pegarà fort a tot el territori. De fet, per l’interior de Castelló i València, així com la zona central de València, les ratxes podran superar els 100-110km/h. A la resta de la Comunitat tindrem entre 20 i 30km/h menys d’intensitat. Al llarg de la vesprada aniran baixant la seva força de manera general. Situació delicada que podrà donar molts problemes al nostre territori.

D’altra banda, des de l’interior peninsular seguiran entrant intervals de núvols mitjans i alts que només estaran de pas i no deixaran res de precipitacions. Les temperatures pujaran notablement i el mercuri guanyarà entre 5º i 7ºC per totes les comarques.

Inforatge