Inmoglaciar invertix 9 milions en un edifici d’Alzira dissenyat per Quino Bono

0
289
L'edifici de 49 vivendes es construirà a la Plaça Primer de Maig

La promotora Inmoglaciar reforça la seua presència a la província de València amb la posada en marxa del seu nou projecte residencial Glacera Parc, situat en el municipi d’Alzira, que comptarà amb una inversió pròxima als 9 milions d’euros. Composta per 49 habitatges d’obra nova d’1 a 4 dormitoris, la companyia inicia la comercialització d’aquesta promoció les obres de la qual està previst que s’inicien en el tercer semestre de 2020.

Amb aquest nou projecte, la superfície edificable del qual supera els 6.000 metres quadrats, Inmoglaciar compta ja amb prop de 500 habitatges d’obra nova en nou promocions distribuïdes per la Comunitat Valenciana.

El projecte Glacial Parc compta amb una cuidada selecció de qualitats i materials de primeres marques, amb àmplies i variades possibilitats de personalització. Els habitatges, seran àmplies i lluminoses, disposaran de terrasses exteriors, així com places de garatge i trasters.

Per a aquesta ocasió, la companyia ha encarregat el disseny del projecte a l’estudi valencià d’arquitectura QBA de Quino Bono Arquitectos, amb seu en la mateixa localitat. Són autors de destacats projectes en tota la Comunitat Valenciana com la Facultat de Psicologia de la Universitat Catòlica de València o la renovació integral del centre comercial MN4.

El residencial se situa concretament en la Plaça Primer de Maig, molt pròxim al Parc de l’Alquenència, amb bones connexions tant en transport privat com públic, amb diverses parades d’autobús en les proximitats que connecten amb l’estació de tren d’Alzira. La promoció disposa de tota mena de serveis en els seus voltants com a centres educatius, comerços i centres de salut.