Alzira dedica el calendari municipal al pintor Teodoro Andreu

0
428

El calendari municipal per al 2020 dedicat al pintor Teodoro Andreu es presenta el dimarts 17 de desembre al MUMA

 

Un monogràfic d’obres del pintor Teodoro Andreu són les imatges que il·lustren el calendari, per tal de commemorar el 150 aniversari del seu naixement (1870-1935). La venda començarà el mateix dia 17 de desembre al MUMA al preu d’1 euro per calendari i enguany, a més, com a novetat també es podrà adquirir la bandera de la nostra ciutat al preu de 5 euros; però qui estiga interessat a endur-se tant el calendari com la bandera només haurà d’abonar 5 euros.

La tinent d’alcalde i regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, està encantada amb el resultat del calendari per al 2020, ja que mostra imatges d’un dels pintors de la nostra ciutat que compta amb sala pròpia al MUMA, perquè en qualsevol moment qui estiga interessat a conéixer i admirar les obres d’este il·lustre alzireny no té més que apropar-se al Museu Municipal i admirar bona part de les seues obres”.

Com en edicions anteriors la regidora agraïx el treball de Grupo Gráfico per tal de fer possible la impressió, així com al personal del MUMA, Agustín Ferrer, Mónica Ibáñez, Pedro Benedito i Chelo Bono, encarregats de la coordinació, fotografies i l’elaboració de la informació que reunix el calendari; apunts que informen de les celebracions locals, comunitàries, nacionals o internacionals més destacades: festes, esdeveniments, efemèrides, saviesa popular dels refranys; tot un repertori de dates i dades de tota classe que fan que siga indispensable per a la consulta diària.

Com l’any passat, s’han editat 5.000 exemplars, dels quals 4.000 es posen a la venda en el MUMA i en la Tourist Info en un ampli horari al públic.

La resta dels calendaris es distribuiran en institucions com l’Ajuntament, jutjats, Hisenda, universitats, museus, conselleries (Educació, Cultura i Esports, Turisme, Territori i Medi Ambient…); Diputació, IVACOR, Consell Valencià de Cultura, Real Acadèmia de Cultura, Acadèmia Valenciana de la Llengua, professors i investigadors, intercanvi de publicacions amb altres centres, i a associacions culturals, socials, esportives locals: com confraries, JHHCC, Junta Local Fallera, Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Creu Roja, Festes de Moros i Cristians, col·laboradors i donants, etc.