Mystic, peluqueria i saló de bellesa d’Alzira amb tracte personalitzat

0
201
Rosalia en les modernes instal.lacions de Mystic
Mihaela és l’esteticista
Rosalia i Mihaela a les portes de Mystic en el carrer Senyera Valenciana

Mystic Hair and Beauty Salon, és una nova peluqueria unisex que inclou un Saló de Bellesa que a «preus adaptats a totes les butxaques» oferix als seus clients «un tracte personalitzat», asseguren les seues gerents Rosalia Barreras i Mihaela Junghiatu.

En les amples i modernes instal.lacions del carrer Senyera Valenciana, pentinen monyos «actuals per a joves i també clàssics per a hòmens i dones madures».

Salut capilar

En Mystic es preocupen molt especialment per la salut capilar de la seua clientela i així oferixen un magnífic tractament «per a mantindre el cuir cabellut molt saludable», tant per als cabells grassos, com els més sensible i fins i tot per evitar la caiguda del cabell.

«En primer lloc fem un diagnòstic i tot seguit apliquem el tractament personalitzat que correspon» manifesten Rosalia i Mihaela a Riberaexpress, que insistixen en qué a la seua peluqueria «no deixem a banda ni a la gent major ni a les mestresses de casa».

Tractaments facials i corporals

La seua cartera de servicis arriba també a l’estètica, «amb tractaments facials i corporals», que atenen, bñe de forma manual, bé amb aparells d’alta tecnologia. Així Mihaela cunyada de Rosalia explica que practiquen a Mystic «una estètica avançada amb dermapen, introduïnt en la pell sustàncies actives».

A més fan tractament d’spa per a hòmens i dones destinat a «hidratar i oxigenar la pell», junt a maquillatge, pedicura i manicura.

Mimats i relaxats

Rosalia i Mihaela tenen clara la filosofia de Mystic; «tractem a la gent amb molt de carinyo, volem que les persones que entren es senguen mimats i relaxats», per això conviden a la seua clientela «a un cafenet, tallat o infusió, que contribuix a que hi haja una familiaritat en el nostre establiment, sempre amb el principal objectiu qué la gent estiga a gust». Orgulloses de les magnífiques instal.lacions que inauguraren el passat mes de juny, asseguren que «també fem de psicòlegs», davant el vincle que creen amb els seus clients i clientes.

Estos dies han encetat una promoció, «a preus molt competitius», davant la profusió d’events prenadalencs amb nombrosos sopars i dinars d’empreses.

Ah! i recorden que quan comencen les presentacions, a primers de gener, esperen atendre a nombroses falleres així com als assistents a estes clàssiques celebracions a Alzira.

Mystic: C/ Senyera Valenciana nº 6

Tel: 962 455 300 i 648 888 125 / Alzira