Crits d’assassí a Jorge Ignacio que hui ha demanat perdó davant la titular del jutjat nº 6 d’Alzira

0
171
Càmeres de distints canals de televisió a les portes del jutjat nº 6 d'Alzira

Jorge Ignacio P.J., ha tornat a guardar silenci hui davant la titular del jutjat nº 6 d’Alzira que investiga la mort de Marta Calvo, la jove de 25 anys a qui davant la Guàrdia Civil va confessar haver esquarterat després que, segons la seua versió, ella morira durant una pràctica sexual amb cocaïna.

És la segona vegada que Nacho decideix no prestar declaració davant l’autoritat judicial, la primera fou el passat divendres en el jutjat nº 2, aleshores de guàrdia de la capital de la comarca . Segons fonts de la investigació, les úniques paraules que han eixit de la seua boca davant la jutge del cas són: «Demane perdó», sense donar més aclariments.

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 d’Alzira ha ratificat la mesura de presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home de 38 anys. Aquesta mesura, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), ja havia sigut acordada per la jutge de guàrdia d’aquest partit judicial (la titular de Primera Instància i Instrucció 2) divendres passat. Actualment, només la part de la causa relativa a les escoltes telefòniques que es van practicar a l’acusat abans de la seua detenció segueix sota secret de sumari.

Cap explicació
La primera vegada que va declarar el sospitós va ser divendres passat davant la jutge de guàrdia i en aqueix moment el seu advocat va al·legar que les explicacions li les donaria a la magistrada que es fera càrrec del cas. No ha sigut així posat que Nacho ha optat per no donar explicacions sobre el que va succeir la matinada del passat 7 de novembre a la seua casa de Manuel, on tots dos havien quedat per a una cita sexual.

Després d’entregar-se, Nacho va comptar als investigadors de l’institut Armat que la jove havia mort en el transcurs d’una denominada ‘festa blanca’ i que després, sobrepassat per les circumstàncies, va decidir desmembrar el seu cos, ficar-lo en diferents bosses de fem i repartir-lo en diversos contenidors. El cadàver segueix sense aparéixer malgrat la intensa cerca.

Nacho ja va ser investigat el mes d’abril passat per la mort d’una prostituta de València, amb la qual havia tingut una trobada en una casa de cites.