El pressumpte assassí de Marta Calvo en els jutjats d’Alzira

0
269
Jorge Ignacio amb barba i caputxa en el moment de baixar del furgó per entrar als jutjats d'Alzira

Jorge Ignacio P.J., el pressumpte assassí de Marta Calvo està declarant des de migdia de hui en el Jutjat de Guàrdia d’Alzira, on ha sigut traslladat, des de patraix en València, en un furgó, fortament escoltat per la Guàrdia Civil.

Amb algun que altre crit contra ell, Jorge Ignacio baixava del furgó policial al voltant de les 12:30 h, amb barba, bigot i cobert el cap i part del rostre amb la caputxa del xubasquer amb els que vestix, envoltat de nombroses càmeres fotogràfiques i de televisió.

El presumpte assassí, havia confessat a la Guàrdia Civil haver esquarterat a Marta que ell considera que va morir de forma «accidental».

Durant les pròximes hores declararà davant la titular del jutjat nº 2 que es troba hui de guàrdia en ser festiu. El més llògic és que esta matgeixa vesprada ingrese en el centre penitenciari de Picassent.