El Mercat La Vila d’Alzira sorteja regals entre els seus consumidors

0
174

«Per Nadal, el Mercat de la Vila al teu costat» és la campanya nadalenca per fomentar la compra de productes al mercat d’Alzira. Des de la regidoria de Serveis Urbans amb la col·laboració dels mercaders, s’ha llençat esta iniciativa on se sortejaran tres regals entre els consumidors que realitzen les seues compres nadalenques entre el 10 desembre al 3 de gener.

Per cada compra realitzada al Mercat de la Vila, s’atorgarà una papereta per omplir-la amb les dades personals i telèfon per optar a ser guanyador d’un dels tres regals que se sortegen. Es tracta d’una cistella de productes del Mercat de la Vila valorada en 150 euros; una cap de setmana a Benidorm per a dues persones a l’hotel Voramar (4*) en pensió completa; i un sopar per a quatre persones al bar del propi mercat.

El regidor responsable de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha assenyat que «Amb estes iniciatives es pretén incentivar les compres al Mercat de la Vila. És important que les alzirenyes i alzirenys siguen coneixedors de què existeix este espai on es pot consumir productes de qualitat». A més a afegit que «Es seguirà treballant en este tipus de campanyes, tant per fomentar la compra al Mercat de la Vila, com incentivar a futurs comerciants a instal·lar les seues botigues al mercat».

Els dies del sorteig seran el 23 de desembre la cistella, el 30 de desembre el cap de setmana i el 4 gener el sopar.