Desbordat el barranc de la Murta per Sant Bernabeu en caure 70 l/m2 en una hora

0
382
El camí de Sant Bernabeu esta nit

La Policia Local d’Alzira ha anunciat, esta nit, el tall del camí de Sant Bernabeu pel desbordament del barranc de la Murta, donat que a la vall d’este paratge natural han caigut hui un total de 102 l/m2, dels que s’han contabilitzat esta vesprada al voltant de 70 l/m2 en una hora.

Tot i això no ha afectat a la carretera d’Albalat que sol inundar-se amb episodis d’estes característiques, segons ha confirmat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez.

Fins les 10 de la nit l’estació meteorològica de la Casella ha registrat 77,5 l/m2, que sumats als dels tres dies anteriors totalitzen la friolera de 448 l/m2. També ha sigut brutal la registrada a La Barraca d’Aigües Vives on totalitzen 300 l/m2, mentre al nucli urbà d’Alzira es registren hui 46 l/m2 i molt a prop dels 150 l/m2 en el total de la gota freda.

A Carcaixent els 53,4 l/m2 de hui sumats als dels tres diens anterior dona la xifra de 230 l/m2.

Previsió per al divendres

Tot i que encara tindrem abundant nuvolositat residual, no descartem, alguns ruixats molt intermitents i poc significatius per qualsevol punt del territori. Seran les últimes cuejades d’un temporal de pluges i vent que haurà deixat quantitats més que respectables per les nostres comarques (entre 200 i 400l/m2 en molts punts des d’este passat dilluns), i que ja no presentarà cap complicació. Millora progressiva a mesura que avance la jornada amb algun ruixat anecdòtic al llarg del matí.

Les temperatures màximes pujaran un poquet en general, llevat de l’interior nord de Castelló on este ascens serà més moderat, i pel que fa al vent entrarà de gregal amb ratxes molt més moderades en el mar (llevat del litoral alacantí on seran més fortes), i més fluixes en terra. (Inforatge)