S’entrega a la Guàrdia Civil de Carcaixent el sospitós de la desaparició de Marta Calvo

0
698

Jorge Ignacio P.J. de 27 anys, el sospitós de la desaparició de la jove de Manuel, Marta Calvo, s’ha entregat este matí a la Guàrdia Civil a Carcaixent. La Benemèrita l’estava perseguint des del passat 9 de novembre quan la mare de la jove de 25 anys va denunciar la seua desaparició. Es tracta d’un delinquent d’orige colombià amb antecedents per narcotràfic.

L’últim rastre de Marta Calvo va ser un missatge de WhatsApp amb el localitzador d’on estava que li va enviar a la seua mare a les 5:55 h del matí, dos dies abans. El localitzador assenyalava la casa llogada del sospitós en la població riberenca de Manuel.

Alertada per la seua absència i perquè no responia al telèfon, la mare de Marta Calvo va ser a Manuel i va trucar a la porta de la casa assenyalada. L’home que li va atendre va dir que no coneixia de res a la jove. Al poc, la mare va presentar una denúncia de desaparició i el citat home va marxar sense deixar rastre. El seu cotxe es va trobar en la població del Puig, on Jorge li havia demanat a un amic que es desfera d’ell, segons fonts de la investigació.