Batuda de la Policia Nacional en una casa de prostitució d’Alzira

0
573
Un vehicle de la Policia Nacional aparcat este matí davant la vivenda on es practiva la prostitució
Furgó de la Policia Nacional amb el que han traslladat les detingudes a la Comisaria

Agents de la Policia Nacional han detingut este matí a varies persones i practicat un exhaustiu registre que ha durat tot el matí, en un adosat de l’avinguda Pare Pompili d’Alzira, on segons els veïns, es practicava la prostitució des de fa varios anys.

Sembla que les joves explotades eren totes orientals i que podrien estar relacionades amb la recent desarticulació d’una organització criminal de caràcter internacional dedicada al tràfic d’éssers humans i a l’explotació de dones d’origen romanés que practicaven la prostitució a Alzira i a Alemanya. En esta acció la Policia Nacional va detindre a 16 persones, la majoria de nacionalitat romanesa i havia dictat 10 ordres de cerca.