La DANA abandona la Ribera després de descarregar 370 l/m2 a la Casella

0
210
El barranc de la Casella ahir dimecres

La Dana que ens ha acompanyat durant els primers dies de la setmana abandonarà hui dijous la Ribera, però després de deixar les seues emprentes, principalment en leszones est i sud de la comarca. Així al paratge de la Casella, en el terme d’Alzira, s’han registrat un total de 370 l/m2, li ha seguit La Barraca d’Aigües Vives amb 255 l/m2 i l’estació de la vall de la Murta on s’han contabilitzat 241 l/m2.

Han superat els 170 l/m2 en municipis com Carcaixent i Cullera, Alzira ha arribat als 100 litres, mentre Sueca supera els 90 l/m2 i Algemesí els 60.

Predicció per a hui dijous

El dia encara quedarà molt núvol, gris, apagat i amb precipitacions intermitents que, de manera general, seran entre dèbils i moderades. Ara bé, per la zona del nord de Castelló, i sobretot la Safor i la Marina seran més moderades i persistents en alguns moments, fins i tot en forma de tronada molt localment.

El vent entrarà entre tramuntana i gregal (N-NE respectivament) amb ratxes moderades dins del mar i més fluix en terra, mentre que les temperatures no mostraran canvis significatius. Respecte a l’estat de la mar, ja ahir a últimes hores del dia presentava millor aspecte i hui continuarà esta tendència tot i que encara tindrem àrees de forta maror i onades entre 1,5 i 2,5m d’alçada en gran part del nostre litoral.

Riberaexpress / Inforatge