Jorge Ignacio confesa que va matar a Marta Calvo, esquarterà el seu cos i el llançà a contenidors

0
517
Jorge Ignacio confesa que va tirar els troços del cos de Marta per distints contenidors

Jorge Ignacio P.J. ha confesat a la Guàrdia Civil de Carcaixent que matà a Marta Calvo i  va esquarterar el cos de Marta Calvo i després tirats els troços per distints contenidors.

Els investigadors creuen que el delinqüent d’orige colombià preten guanyar temps perquè no es troben les restes del cadàver de la jove de Manuel.

El narcotaricant i pressumpte assassí de Marta, havia sigut detingut, fa uns quants anys, amb 9 quilos de cocaïna a Itàlia valorats en més de 400.000 euros.

Jorge Ignacio s’havia entregat este matí a la Guàrdia Civil de Carcaixent. La Benemèrita l’estava perseguint des del passat 9 de novembre quan la mare de la jove de 25 anys va denunciar la seua desaparició. Es tracta d’un delinquent d’orige colombià amb antecedents per narcotràfic.

L’últim rastre de Marta Calvo va ser un missatge de WhatsApp amb el localitzador d’on estava que li va enviar a la seua mare a les 5:55 h del matí, dos dies abans. El localitzador assenyalava la casa llogada del sospitós en la població riberenca de Manuel.

Alertada per la seua absència i perquè no responia al telèfon, la mare de Marta Calvo va ser a Manuel i va trucar a la porta de la casa assenyalada. L’home que li va atendre va dir que no coneixia de res a la jove. Al poc, la mare va presentar una denúncia de desaparició i el citat home va marxar sense deixar rastre. El seu cotxe es va trobar en la població del Puig, on Jorge li havia demanat a un amic que es desfera d’ell, segons fonts de la investigació.