Més de 850 aus han participat en el Concurs Ornitològic de Carcaixent

0
293
Paco Salom i Pascual Boquera amb els guanyadors

Recentment s’ha celebrat la XLIV edició del Concurs Ornitològic «Ribera Alta» de Carcaixent que cada any organitza l’Associació Ornitològica «Ribera Alta».

Més de 850 aus de diferents espècies van concursar en les categories de «color i postura», «aus exòtiques», «fauna europea», «híbrids» i «pstiàcids». En total, 96 expositors que van participar a nivell individual i per equips procedents de les localitats com Carcaixent, Antella, Castelló de la Ribera, Cullera, València, Gandia, Onda entre altres. L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, i el regidor de cultura, Pasqual Pastor, van ser els encarregats de lliurar els premis d’una de les cites ornitològiques més importants a nivell autonòmic.