La Casella afegix a les 12h 30 l/m2 als 247 d’ahir

0
164
Parc del barri Les Basses d'Alzira este matí

El paratge de la Casella continua essent, hui, la zona més plujosa de la Comunitat Valenciana, al sumar este migdia 30 l/m2 als 247 litres contabilitzats ahir dilluns, primer dia de la DANA que afecta a la Ribera, especial a la part est i sud de la comarca.

A la Murta es registren hui 15 l/m2 que s’afegixen als 154 d’ahir, mentre La Barraca d’Aigües Vives suma, 17 l/m2, de moment, als 156,5 de la primera jornada de gota freda.

Carcaixent ja totalitza el centenar de l/m2 alsumar els 7 de hui als 93 d’ahir, mentre a Cullera apenes han caigut este matí 2,5 litres que suma als 128 l/m2 del dilluns.

A les estacions meteorològiques d’Alzira tans sols s’han registrat fins les 12 hores, entre 5 i 6 l/m2, fet que millora les comunicacions pels camins dels seus terme que ahir patiren inundacions en en alguns casos.