Massiva assistència de públic a la Fira del Comerç d’Alberic

0
134

Alberic va viure un intens cap de setmana amb la celebració d’una nova edició de la Fira del Comerç Local al Carrer, que va omplir la rodalia de la popular Glorieta d’un ambient festiu. Des de primera hora del matí del dissabte fins al diumenge ja entrada la nit van eixir al carrer més de quaranta comerços locals per a promocionar els seus productes, donar a conèixer la nova campanya i oferir un recurs de proximitat per a les compres del pròxim Nadal.

Vinculat a la festa de final d’any, l’ajuntament que comanda Toño Carratalá va aprofitar també la cita per a encendre oficialment les llums del Nadal, amb un emotiu i divertit acte que va comptar amb nombrós públic infantil. I és que eixa va ser la tònica durant tot el cap de setmana, amb continuades activitats per a omplir l’agenda, a més de constants sortejos de productes per part dels comerciants.

L’edició de 2019 ha aconseguit fer un pas avant a la fira i la regidora del rang, Núria Salom, ja va confirmar la continuïtat d’una proposta que va qualificar de “rotund èxit”. Segons l’edil: “Hi ha molta faena dels treballadors municipals darrere d’un esdeveniment que reuneix a més de quaranta comerços d’Alberic però el resultat ha sigut magnífic, tant per la participació de públic, com per la decidida aposta dels comerciants i el gran ambient que s’ha viscut en la Glorieta.

El nostre equip de govern aposta pel comerç de proximitat, el d’Alberic, eixe que ofereix unes garanties de qualitat i una empatia amb el client que no sempre és fàcil trobar. Comprar a Alberic és apostar per la gent d’Alberic”.