La Casella frega els 250 l/m2 i la Murta i La Barraca superen els 150

0
550
Així ha queda l'entrada a la Murta on la tempesta ha descarregat 154 l/m2

L’estació meteorològica de la Casella al terme d’Alzira ha encapçalat este dilluns el ranking de pluges de la Comunitat Valenciana amb un total de 247 l/m2. A la Ribera li ha seguit La Barraca d’Aigües Vives amb 156,5 l/m2, la Murta amb 154 l/m2.

També ha estat molt elevat el registre de la platja de Sant Antoni a Cullera que ha sumat un total de 128 l/m2 en les últimes 24 hores, així com el de Favara amb 125 litres, mentre Carcaixent arribava fins els 93 litres, Sueca s’ha quedat en uns considerables 74 l/m2 i l’estació del parc de l’Alquenència a Alzira 71,5 l/m2, els mateixos que a Riola.

Altres registres importants són els de Sumacàrcer, 55 l/m2, l’estació Mulata-Alzicoop 51,5 i la de l’institut Luis Suñer, 47,5 litres, totes dos d’Alzira.

Les precipitacions afectaran este dimarts, segons Inforatge, especialment, al litoral sud de València i litoral alacantí on presentaran un caràcter més persistent i seran localment molt fortes. A la resta del territori estes precipitacions també podran aparèixer en qualsevol moment però no presentaran esta intensitat.

Respecte a les temperatures, seguiran igual o baixaran un poc més que hui, mentre que el vent entrarà amb direcció N-NE (entre tramuntana i gregal) amb ratxes entre moderades i fortes, sobretot dins del mar. Especial atenció, com ja hem comentat en la previsió de hui, al duríssim temporal marítim que tindrem davant del nostre litoral.