La JLF d’Alzira entrega prop d’un centenar de recompenses als fallers més destacats

0
590
La Família de José Luis Rojas ha rebut la Flama d'Or, Murta i Brillants
Els fills de Susana Gil amb la Flama d’Argent i Murta
Familiars de Jesús Rodriguez han rebut la Flama d’Or, Murta i Brillants

La Junta Local Fallera d’Alzira ha celebrat este migdia l’acte on els fallers de la nostra ciutat són recompensats per la seua trajectòria fallera i per l’esforç i el treball que dediquen a la gran festa de les falles.

Símbols amb els preten agrair tot el que aporten al món faller alzireny i per animar-los per a continuar amb la lluita d’engrandir  la nostra festa.

El veterà faller, Juan Antonio Gómez Sales, ha pujat l’estendart a l’escenari del Gran Teatre i tot seguit ho ha fet la Cort d’honor de la Fallera Major d’Alzira que està formada per María del Mar Rodríguez i Martínez, Alba Arroyo i Tudela, Cristina Villalba i Simó, Carla Botella i Gil, Ana de la Concepción i Salmoral i per Aitana Jara i Jáquez.

A continuació el regidor de Festes, Xavi Pérez i el President de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, han acompanyat a l’escenari a la Fallera Major d’Alzira i Regina de les Festes Patronals d’Alzira, Alba Carrió i Martínez.

Les primeres recompenses en ser lliurades han sigut les col.lectives, així la falla Plaça d’Alacant, fundada l’any 1971, ha rebut el Coet d’Or Col.lectiu i la Flama d’Or col.lectiva.

La Insígnia d’Or Honorífica ha sigut enguany per al faller de Pintor Andreu, Ignacio Gisbert.

A títol pòstum

Alba Carrió ha entregat, tot seguit, els guardons a títol pòstum; el primer, Flama d’Argent i Murta, per a la que fora fallera de la comissió de Sant Andreu, Susana Gil.

La segona recompensa, Flama d’Or, Murta i Brillants, per al que fora faller de la Plaça Major i membre de la JLF, José Luis Rojas. I la tercera, Flama d’Or, Murta i Brillants, ha estat recollida per la família del faller de Camí Nou Jesús Rodríguez.

Altres recompenses destacades com la Flama de Platí, ha estat rebuda pels fallers de la Plaça Major, Bernardo Primo i Erique Sifre i per als de la comissió Camí Nou, Juan Ferrer i Manuel Garcia.

En este tradicional acte, que ha estat conduït perfectament pel nostre company d’Alzira Ràdio, David Chordà, s’han lliurat un total de 92 recompenses.